Zdravo Staranje, Zdravo Zdravljenje

Zdravo Staranje, Zdravo Zdravljenje

Sinus okužbe se pojavijo, ko nosnih prehodov, skupaj z sinusov, vnetja zaradi bakterije ali virusi.


Ta vrsta terapije se imenuje "terapevtske gene therapy" ali "uporabo genov kot zdravilo'. To je preizkusna oblika zdravljenja, ki se še razvijajo, vendar pa ima potencial, da spremenijo zdravljenja za vse vrste obolenja.


Varikosette

To je lahko težko opozorilni znak za mnoge bolnike obvestila, kot boleče vratove lahko pridejo in gredo pogosto, ne da bi kdaj pa resno." Alergije ali prehlad lahko povzroči škrabav ali raspy grlo. Vendar pa vztrajno razdražljivost, bolečine ali nelagodje v grlu ni običajno in ga je treba preveriti ven vaš oralni kirurg. Ali ni rak je prisotna, kronično boleče grlo je lahko znaki druge osnovnega stanja, ki potrebuje zdravniško pomoč.

Farmacevt (RPh ali PharmD): licencirani zdravstveni delavec, ki ima najmanj diplomiral v lekarni. Farmacevti pomoč, da poskrbite, zdravljenja in zdravil, predpisanih na bolnike, ki so varne in učinkovite. Glej tudi Bolečine strokovnjaki in Paliativne oskrbe strokovnjaki.

Psihiatri so ne le duševno zdravstveni delavci, usposobljeni za zdravljenje duševnih bolezni. Drugim vključujejo klinični psihologi, socialni delavci, medicinske sestre ter nekatere pastorala svetovalci. Vendar, psihiatri so le duševno zdravstveni delavci, ki ima licenco za predpisovanje zdravil.
Drugih duševnih zdravstvenih strokovnjakov, predvsem praksa psihoterapijo.

Alzheimerjeva bolezen je eden od najbolj povprečju vzrok demence. Za Alzheimerjeve bolezni trenutno ni zdravilo.

Vzrok in izboljšanje Alzheimerjeva bolezen je ne razumemo dobro, vendar je povezana z plake in pentlje v možganih. OGLAS je možgansko bolezen imenovan za nemški zdravnik Alois alzheimerjevo boleznijo. V najpogostejši obliki, ki se pojavlja pri osebah, starejših od 65 let, čeprav je manj razširjena zgodnji nastop obliki tudi obstaja. Alzheimerjeva bolezen je bila opredeljena kot beljakovin misfolding disease, ali proteopathy, zaradi akumulacije neobičajno prepognjen na A-beta in tau proteinov v možgane OGLAS bolnikov.

Možni vzroki in potencialnih zdravil za thedisease so bili conjectured, z različnimi dokaze, ki podpirajo vsak zahtevek.