Featured pages:

Prednosti Bolezni Upravljanje Za Sladkorno Bolezen

srce stetoskop zdravje


Obstaja okoli šest glavnih pogojev ali bolezni, ki Zlatih Prinašalcev najpogosteje trpijo z.

Izboljšati zdravje srca in ožilja in kakovost življenja skozi preprečevanje, odkrivanje in zdravljenje dejavnikov tveganja za srčni napad in kap; zgodnje prepoznavanje in zdravljenje srčne napade in kapi; preprečevanje ponovnih srčno-žilne dogodke; in zmanjšanje smrti zaradi bolezni srca in ožilja.


Ostelife

Ljudje z zasvojenosti ne sme biti krivi za to, ki trpijo zaradi bolezni.


Vse ljudi, da odločitve o tem, ali za uporabo snovi. Vendar, ljudje ne izbirajo, kako se njihovi možgani in telo odzove na droge in alkohol, ki je, zakaj se ljudje z zasvojenosti ne more nadzorovati njihovo uporabo, medtem ko drugi lahko. Ljudje z zasvojenosti še vedno lahko ustavi uporabo - to je samo veliko težje, kot je za nekoga, ki ni postal zasvojen.

Glavni cilj bolezni upravljanje programa za sladkorno bolezen je, da se osredotočajo na zagotavljanje bolnika osredotočen način zdravstvene oskrbe, ki jih razširjena izven kliničnih in zdravstvenih vprašanjih in tudi psihološke in socialne vidike bolezni. Po vsem, sladkorna bolezen je bolezen, ki prizadene več kot le bolnik - to vpliva tudi na njegovo družino in izvajalci zdravstvene oskrbe.


Zaradi svoje kronične narave bolezni, diabetes tudi kaže, da vpliv bolnikov, psihološko, zaradi česar je nujno, da pravilno kraj in izhodišče za čustveno podporo na voljo.

Nedavne raziskave, ki jih jaz in moji kolegi na RTI Mednarodnih ugotovi, da je večina bolnikov, ki so opredeljene kot potencialno zlorabo opioidov zdravila—kot je opredeljeno s NQF-potrdil Lekarna Kakovosti Zavezništvo ukrep visoke odmerke opioidov zdravila uporabo—prekiniti opioidi hitro. Poleg tega je manj kot 1% vseh upravičencev, ki so bili račune na OUD zdravila, čeprav 60% bolnikov v vzorcu je imelo diagnozo SUD. Primeri kakovosti ukrepi vključujejo (1) odstotek zdravnikov, ki za zdravljenje bolečine, ki so buprenorfin-odstopi in (2) odstotek bolnikov, ki zdravnike so opredeljene kot zlorabo OUD zdravila in, kot rezultat, so račune za zdravila za zdravljenje OUD; take kakovosti ukrepi lahko začeli naslov problematična ločite med opioidov, bolečine zdravila prekinitvi in zdravljenje in preprečevanje OUD in SUD.

Bolhe in klopi so drugi obliki pogostih bolezni, mačke, da preživijo čas na prostem so znani naročnik. Na klopi pa prinaša druge bolezni na mizo, Lymske borelioze. Če klopa, je bilo ugotovljeno na vaš urha klicati telesa, simptomi mogoče Lymske borelioze vključujejo zaspanost, počasno gibanje in delujejo kot če v stalne bolečine. Ta bolezen je tudi možnost, da se prenaša na ljudi s klopi, kot tudi. Če sumite, da vaš urha klicati je to bolezen ali našel klopa, na njegovo telo, obisk veterinarja bo imelo za posledico odstranitev klopa in zdravljenje z zdravili.